Harri tohmo twitter

Harri Tohmo – Chief Consultant, Pain Clinic, Kymenlaakso …

Harri Tohmo · Chief Consultant, Pain Clinic, Kymenlaakso Central Hospital at Kymsote – Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä · Report · Report.

Aamuposti – Harri Tohmon mielestä Suomen olisi pitänyt…

Harri Tohmon mielestä Suomen olisi pitänyt rahoittaa oman rokotetuotannon käynnistämistä. “En tiedä, miksi niin ei tehty. Kai se koettiin vaivalloiseksi ja …

Ylilääkäri suomii viranomaisia liian löysistä … – Ilta-Sanomat

Ylilääkäri suomii viranomaisia liian löysistä koronatoimenpiteistä – viittaa miljoonia tappaneeseen espanjantautiin: ”Huonosti kävi niille, jotka eivät varautuneet” – Kotimaa – Ilta-Sanomat

9.3.2020 — Ylilääkäri Harri Tohmo on pettynyt poliitikkojen ja päättäjien tilannetajuun koronaviruksen leviämisen … Twitter-sisältöä ei voida näyttää.

Ylilääkäri Harri Tohmo on pettynyt poliitikkojen ja päättäjien tilannetajuun koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä.

Lääkärit suuttuivat kollegoilleen koronasta: Näin meitä viedään

Lääkärit suuttuivat kollegoilleen koronasta: Näin meitä viedään | Verkkouutiset

9.6.2021 — Anestesiologian ja tehohoidon ylilääkäri Harri Tohmo pitää arvioita ennenaikaisina ja harkitsemattomina. – Korona ei ole influenssa.

Twitter nimittää miljardööri Elon Muskin johtokuntaansa

Twitter nimittää miljardööri Elon Muskin johtokuntaansa | Uutissuomalainen | Aamuposti

5.4.2022 — Sosiaalisen median palvelu Twitter ilmoitti tiistaina nimittävänsä … Irma Pahlman: “Harri Tohmo teki valituksensa itsenäisesti”.

Sosiaalisen median palvelu Twitter ilmoitti tiistaina nimittävänsä miljardööri Elon Muskin johtokuntaansa.

Sähköinen kauppa | Aamuposti

… Irma Pahlman: “Harri Tohmo teki valituksensa itsenäisesti” … YK kehottaa Muskia varmistamaan, että Twitter kunnioittaa ihmisoikeuksia.

Johtajaylilääkäriksi haki kahdeksan henkilöä | Paikalliset

Johtajaylilääkäriksi haki kahdeksan henkilöä | Paikalliset | Hämeen Sanomat

26.8.2014 — … Hyvinkään sairaalan ylilääkäri Harri Tohmo (LT) ja johtaja Seppo Ranta (LT), Datawell oy. Hakuaika virkaan päättyi viime perjantaina.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärin virkaa hakee kahdeksan henkilöä.

Harri Tohmo, M. Karanko – OA.mg

Loading · OA.mg

… controls postoperative hypertension while maintaining cardiac function and systemic oxygenation after neurosurgery by Harri Tohmo, M. Karanko on OA.mg.

Loading · OA.mg

Harri Tohmo’s tweet – Trendsmap – Trendsmap

Harri Tohmo’s tweet – “Suuriin ilmaantuvuus 5-9v ja yli 80v.Haitarin yläpäässä makaaberisti palvelutalojen ”kuolinvelkaa” ja alapäässä naapurin eskarit ja ekaluokkalaiset.Suomalaiset vanhukset joille ei 1 milj varastossa olevasta rokotteesta anneta tehostetta ja lapset jotka päätetty sairastuttaa. ” – Trendsmap

15.10.2021 — Top Global Tweets. Analyse @harrtohm’s tweets · Harri Tohmo … Sissus!!! twitter.com/bot_fi/status/… 11:54, 15 Oct 2021 · View on Twitter.

Keywords: harri tohmo twitter