Joulun TV-ohjelmat 2021: Iltapulu Telsu, Samu Sirkan joulutervehdys ja paljon muuta!

Joulun TV-ohjelmat tarjoavat viihdettä ja tunnelmaa jokaiselle. Vuoden odotetuin juhla saapuu jälleen koteihin ympäri Suomen, ja televisio on monelle keskeinen osa joulun viettoa. Tässä artikkelissa käymme läpi vuoden 2021 joulun TV-ohjelmatarjonnan, sisältäen muun muassa Iltapulu Telsun koko ohjelmakartan, Samu Sirkan joulutervehdyksen ja paljon muuta mielenkiintoista.

24.12. TV-ohjelmat

Jouluaattona 24.12. televisio tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia ja elokuvia, joita voit nauttia koko perheen kanssa. Tämän vuoden jouluaattona voit odottaa runsasta tarjontaa eri kanavilla. Iltapulu Telsu tarjoaa kattavan yleiskatsauksen päivän ohjelmista, joten voit suunnitella TV-katsojasi päivää etukäteen.

Samu Sirkan joulutervehdys 2021

Yksi jouluperinteen ikonisimmista osista on Samu Sirkan joulutervehdys. Lähetys on vuosittainen perinne, joka kerää suuren yleisön television ääreen jouluaaton iltaan. Tänä vuonna Samu Sirkka tarjoaa jälleen unohtumattoman joulutervehdyksen, joka täyttää kodit lämmöllä ja joulun taianomaisella tunnelmalla. Koko perheelle suunnattu ohjelma on täynnä musiikkia, huumoria ja unohtumattomia hetkiä.

Rahapaja IMDb:ssä

Rahapaja eli “La Casa de Papel” on suursuosittu espanjalainen Netflix-sarja, joka on valloittanut katsojien sydämet ympäri maailmaa. Sarja kertoo kiihkeästä ryöstöstä, jossa roistoporukka ottaa haltuunsa Espanjan kuninkaallisen rahapajan. Sarja on herättänyt laajaa kiinnostusta ja saanut paljon positiivista palautetta. Jos et ole vielä tutustunut tähän jännittävään sarjaan, joulun pyhinä on oiva tilaisuus aloittaa sen seuraaminen.

Iltapulu Telkku

Iltapulu Telkku on hyödyllinen TV-opas, joka tarjoaa päivittäisen ohjelmakartan kaikista kanavista. Sen avulla voit helposti löytää mielenkiintoiset ohjelmat ja suunnitella TV-katseluasi etukäteen. Joulun aikaan Iltapulu Telkku tarjoaa erityisen joulunajan ohjelmakartan, josta voit löytää kaikki joulunajan suosikkiohjelmat ja elokuvat.

Jouluaatto TV-ohjelmat 2021

Jouluaaton TV-ohjelmat tarjoavat monipuolista viihdettä koko perheelle. Voit nauttia esimerkiksi jouluelokuvista, joita kanavat esittävät pitkin päivää. Suosittuja jouluelokuvia ovat muun muassa “Yksin kotona” ja “Kaunis paha maailma”. Joten mikäli et ole vielä nähnyt näitä klassikoita, nyt on oiva tilaisuus saada joulumieltä ja viettää aikaa yhdessä perheen kanssa.

Jouluaaton TV-ohjelmat 2021

Jouluaaton TV-ohjelmat tarjoavat monipuolista viihdettä koko perheelle. Voit nauttia esimerkiksi jouluelokuvista, joita kanavat esittävät pitkin päivää. Suosittuja jouluelokuvia ovat muun muassa “Yksin kotona” ja “Kaunis paha maailma”. Joten mikäli et ole vielä nähnyt näitä klassikoita, nyt on oiva tilaisuus saada joulumieltä ja viettää aikaa yhdessä perheen kanssa.

TV-ohjelmat jouluaattona 2019

Jouluaattoon 2019 on vielä jonkin verran aikaa, mutta on aina mielenkiintoista vilkaista menneisyyden ohjelmatarjontaa. Jouluaattona 2019 televisio tarjoili monipuolisen valikoiman ohjelmia ja elokuvia. Erityisesti perinteiset jouluelokuvat olivat suosittuja, kuten “Joulupukki ja noitarumpu” ja “Kolme miestä ja baby”. Näitä elokuvia saatetaan näyttää myös tämän vuoden jouluaattona, joten niitä kannattaa pitää silmällä TV-oppaasta.

Ofte stillede spørgsmål

Mitä tv-ohjelmia on tarjolla jouluaattona 2021?

Jouluaattona 2021 on tarjolla monipuolinen valikoima tv-ohjelmia.

Missä voi katsoa Samu Sirkan joulutervehdyksen vuonna 2021?

Samu Sirkan joulutervehdys 2021 on katsottavissa telkkusta.

Miten voin selvittää tv-ohjelmien aikataulut jouluaatolle?

Voit tarkistaa tv-ohjelmien aikataulut käyttämällä Iltapulun tai Telkun palvelua.

Mitä tv-ohjelmia oli tarjolla jouluaattona 2019?

Jouluaattona 2019 oli tarjolla erilaisia tv-ohjelmia.

Mikä on Rahapaja elokuvan IMDb-arvosana?

Rahapajan IMDb-arvosana on erittäin korkea.

Mikä on Rahapaja elokuvan juoni?

Rahapaja-elokuvassa joukko rikollisia suunnittelee suurta rahansaalistusta.

Miten voin löytää tv-ohjelmia jouluaatolle?

Voit löytää tv-ohjelmia jouluaatolle käyttämällä Iltapulun tai Telkun palvelua.

Mitä tv-ohjelmia on luvassa jouluaattona 2021?

Jouluaattona 2021 on tarjolla monia kiinnostavia tv-ohjelmia eri kanavilla.

Miten voin selvittää tv-ohjelmien aikataulut jouluaatolle vuonna 2021?

Voit tarkastaa tv-ohjelmien aikataulut vuoden 2021 jouluaatolle käyttämällä Iltapulun tai Telkun palveluja.

Mitä tv-ohjelmia oli tarjolla viime jouluaattona?

Viime jouluaattona oli monipuolinen valikoima erilaisia tv-ohjelmia.

Artiklen Joulun TV-ohjelmat 2021: Iltapulu Telsu, Samu Sirkan joulutervehdys ja paljon muuta! har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 30 anmeldelser